Plantatiile de cafea din America de Sud ofera un produs final de inalta calitate.
Ferma Altimira din Salvador se bucura de un sol vulcanic, de o calitate exceptionala pentru cafea: bogati in nutrienti cu o temeratura si ploaie constanta de-a lungul anului.
Culturile de cafea se afla la o altitudine de 1200-1300 m, iar arbustii de cafea cresc la umbra altor copaci (pin teak lamai) ceea ce le asigura o crestere si coacere uniforma si lenta.
Cafeaua proaspat prajita Salvador Volcan del Chingo are un corp amplu si voluptos, cu aciditate dulce, note de ciocolata si alune.
Cafeaua este prajita local, in loturi mici, pe un prajitor JOPER de catre Cafe Plaisir. Lot limitat.
Cafea boabe, ambalata la punga de 250 grame cu valva unidirectionala si zip.
Prajita si ambalata doar la comanda- mereu proaspata (nu tinem pe stoc acest produs)
Comparare
Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.
A fost adaugat la favorite!
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.